En interaktiv Guide til førtidspensionering og finansielle uafhængighed

Hvis du kigger nøje rundt omkring på nettet, vil du læse snesevis af artikler om ønsket om at gå tidligt på Pension. Besættelsen blev en realitet, selv ikke på 45. Her var jeg i en alder af 47 med ingen job, med ingen idé om hvad jeg skulle gøre næste, med næsten ingen ansvar, nok penge i banken til at vare mig en levetid på et rimelig komfortabelt niveau, så længe jeg ikke ønskede at leve i luksus , ingen gæld, eneste barn afregnes efter endt hans Masters i teknik og kones ønske om smykker rimelig mæt.

Jeg er ikke sikker på, hvordan man bruger det selv, når jeg betaler off pant – indtil der er betalt ud, jeg ikke spare for pensionering meget, og når det er betalt ud, jeg ville spare tons mere end nu (fordi ikke mere prioritetsydelser) + jeg ville have et hus som et aktiv i f.eks. tilfælde af nedskæringer eller flytte til en billigere område.

Han har skrevet udførligt for mange landskendt finansielle hjemmesider og publikationer om investering, pensionering planlægning og endda hvordan at finde bedste afkast investeringer Hank indehaver af en kandidatgrad i finansiering og et graduate certifikatet i personal finansiel planlægning.

I betragtning af hvor få amerikanerne gemmer for pensionering ud over et par bidrag til deres IRA eller 401K midler hvert år, vil du være lysår foran dine kammerater hvis du tragt din ekstra midler i investeringer for fremtidige finansielle sikkerhed, snarere end skøn i luksus når du har nogle ekstra dejen om omkring.

Mens vi tror, at nogle FI folk tager det alt for langt (at være ultra-sparsommelig, fungerende jobs de hader, osv) og vi er enige ikke med hver taktik, de tager, vi tror, det er utroligt, at folk ønsker at forfølge en finansieringsplan, der hjælper dem til at leve deres egen version af en Rich Life .

Med median levetiden svæver omkring 80 år gamle, har du kun 15 år af pensionering til at nyde dit liv, hvis du går på Pension ved 65. Folk i denne lejr har en øget bevidsthed om tid og derfor gøre alt for at sikre de er økonomisk stabile hurtigere, end senere.

For at hjælpe arbejdstagere, der forventer en lang levetid, og hvem skal gå på Pension før alder 70, anbefaler nogle finansielle fagfolk en sigt hjem-ansvarlig lånekapital eller reverse pant til at betale til hverdagsudgifter for et par år indtil de er berettiget til maksimal sociale Sikringsydelser.

FIRECalc fungerer på samme måde, ved hjælp af aktiemarkedet historie og din portefølje og udgifter plan i stedet for vejr historie og ovn kapacitet, til at give dig de oplysninger til at bedømme, hvis din opsparing, kombineret med din Social sikkerhed, pensioner og andre ressourcer, er tilstrækkelig til at håndtere vinteren.

For eksempel, jeg elsker de gratis online MOOCs, få langt mere motion (jeg løb 5 miles anden dag – jeg var nødt til at arbejde op til det gradvist, men i mange år jeg var positiv min krop ikke kunne have håndteret mere end 2 miles), hjælpe universitetsstuderende på et par af kollegier med job skummetmælkspulver Sådan får du ist prep, gå til masser af fantastiske vandreture med fyrene jeg næppe vidste før, Red min cykel til en masse timer sidste forår-efterår, og have mere tid til at se venner.

Jeg vakler mellem to opfattelser af hvad mit liv efter finansielle uafhængighed vil ligne: deltidsarbejde for mig (radiolog) og pensionering til min kone (børnelæge) på ubestemt tid, versus en form for komplet pensionering for os med begge en periode med udvidet rejser som en familie.

Der er mange mennesker her omkring, som har gjort millioner dollar plus lønningsdage fra nystartede – men det er forbløffende, hvor hurtigt de meget høje omkostninger at leve her og viljen til at tage risikoen (af spekulative investeringer som er en del af kulturen her) bringer mennesker tilbage ind i corporate arbejdsstyrken, hvor de fleste andre steder de ville forblive økonomisk uafhængige.

På en måde, det giver mig en smule mere af et optimistisk syn, fordi at miste mit job ikke kan være så ødelæggende som jeg troede, fordi min indkomst er ikke høj overhovedet, og erstatte ville ikke det være helt de samme spørgsmål som en person, der havde en høj indkomst , tog nogen tid, og derefter forsøgte at genindtræde arbejdsstyrken på samme niveau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.