7 Økonomi Tips til at hjælpe dig i 2017

Hvis du føler sig klemt så meget som jeg har så du sandsynligvis givet nogle tanker om, hvordan i alverden du vil reducere dine udgifter. Der er mange tips om hvordan man kan spare penge derude, men jeg tror, hvis du husker følgende 5 regler kan du gøre en sprængning start. Kristie Sawicki, spare Dollars og sans styr alle dine udgifter. Opbevare en liste over alt, hvad du bruger penge på hver dag, og ved udgangen af den uge eller måned sidde ned og evaluere, hvor du kan fjerne unødvendige udgifter. Flere gange om året, kalder vi vores forsikring, celle og kabel-selskaber for at forhandle lavere priser. Jeg kigge altid efter et salg eller en kupon og aldrig betale fuld pris. Det er en god ide at regelmæssigt evaluere dit forbrug og trimme fedt, hvor det er muligt. Tage pengene du var udgifterne på ekstramateriale og bruge det til at begynde at slippe af med gæld.

Erkendelse af, at folk har svært ved at holde sig til detaljerede budgetter, er Fidelity investeringer kommet op med en anden retningslinje. Det hedder 50/15/5-reglen. Med det, du har til formål at bruge ikke mere end 50% af din take-home indkomst på væsentlige udgifter som boliger, transport og mad, mens de stræber efter at gemme 15% før skat indtægter for pensionering i en arbejdsplads 401(k) konto (eller lignende plan) og mindst 5% af take – home løn for nødsituationer.

Mad er en stor udgift for de fleste familier, og en uundgåelig en af slagsen. Men bare fordi det er en uundgåelig omkostning betyder ikke, du skal bruge for mange penge på den. Med lidt planlægning, kan du spare en masse penge på din mad udgifter hver måned.

Hans drikkeri øget gennem college og ind i loven skole. Han kunne, og lejlighedsvis, trække sig tilbage, går kold tyrker for uger ad gangen. Men beroligede intet hans ængstelig sind som sprut, og når han ikke drikker, han sove ikke. Efter fire eller seks uger tør, ville han være tilbage på vinhandel.

Hvis du har kreditkort og din kredit er i god stående, ringe til dit kreditkortselskab, og bede om din rente til sænkes. Det kan være så simpelt. Bare fortælle repræsentant, at du ønsker en bedre sats på dit kreditkort og de bare kan tage sig af din anmodning. En simpel fem minutter telefonopkald til din kreditkortudsteder kunne spare dig hundredvis, endda tusindvis af dollars i renteudgifter. Det kan ikke skade for at spørge! Med en god kreditværdighed, kan du også shoppe rundt for et andet kort, der tilbyder lavere priser, hvis din anmodning afvises.

Budget for regelmæssig vedligeholdelse af din bil, hjem, og apparater. Når du på et stramt budget, er det nemt at ignorere langsigtede udgifter som bilreparation og apparatet vedligeholdelse. Men det er meget billigere at betale for en årlig tune-up af din VVS system end at beskæftige sig med store problemer nede ad vejen. Ligeledes, holde din bil i god form er meget billigere i det lange løb end behandling med store reparationer, der kunne have været forhindret.

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published.