4 nem Personal Finance Tips

Hvordan kan jeg gemme penge?” Det er det spørgsmål stillede af alle os ikke i den øverste 1% af rige mennesker. Der vil sandsynligvis være nogle uforudsete udgifter under din forbud, hvis du ikke planlægge for fremtiden ifølge den finansielle ekspert. For eksempel, hvis du glemme alt om bryllupsgave, du skulle købe eller bare huskede det i morgen er mors dag, vil du ikke have tid til at shoppe rundt.

Hvis din bil bryder sammen eller computeren går på fritz, hvordan vil du betale for reparationer? Ville du være i stand til at leje, hvis du mister dit job? Og hvad hvis du har en medicinsk nødsituation? Du kender førstehåndskendskab hvordan dyrt de kan være. Før du begynder at investere eller squirreling væk til andre mål, spare seks måneder værd af leveomkostninger. For at gøre det nemmere, skal du oprette automatiske månedlige overførsel fra din checkkonto i besparelser.

Disse penge-besparelse principper er fastsat nedenfor, den kollektive viden i næsten et dusin mennesker, som med held har overvundet den knusende økonomiske og følelsesmæssig byrde af gæld. Vi håber, det giver lidt inspiration til andre, der måtte ønske at gøre det samme.

Glem alt om spørge venner, kollegaer mv. for finansiel rådgivning. De kan mener godt nok, men de kan ikke altid give den rådgivning, du virkelig har brug for, medmindre selvfølgelig de er uddannet finansielle rådgivere. Her er et par privatøkonomi tips til skilsmisse, som du bør læse om.

Babysitte, housesit eller klippe græsplæner. Annoncere på arbejdspladsen for børnepasning. Handle som om du er 10 og bede dine forældre for penge til at vaske bilerne. Få en del tid job et sted, at du som regel bruge penge og kan drage fordel af rabatten. Jeg har ventet tabeller, sække dagligvarer, malede huse, renset tagrender og gjort corndogs på en racerbane. Jeg leje grafikere og kreative mennesker på Fiverr, der er noget at overveje eller elance hvor du bare kan redigere folks skriftligt.

Intet siger ” jeg glemte Valentinsdag ” mere end picking up en æske chokolade (til at gå med Hallmark kort) i en sidste-øjebliks streg gennem supermarkedet. En $29 kasse med nougat hjerter vil ikke få din beau i humør til noget, undtagen en fordøjelsesbesvær tablet og et lie-down. Hjem bagning eller en pænt præsenteret kasse med godter er et alternativ, der ikke vil koste jorden.

Live som en universitetsstuderende. Virkeligheden er, at du er en college studerende. Så live som en — ikke bruge penge du ikke har endnu. Selvom det kan føles svært, vil leve som en studerende nu placere dig i en bedre økonomisk situation når du opgraderer.

I stedet for at oprette din kostplan ud af luften, planlægge alle dine måltider omkring hvad der er på salg i din købmand flyer. Kig på det største salg, derefter planlægger opskrifter baseret på disse ingredienser og hvad du har på hånden. Gøre, at for et par måneder, og du vil finde dig selv med en meget mindre mad bill end du er vant til.

Luksusfaciliteter omfatter noget, der er ikke en væsentlig vare eller tjenesteydelse og giver lidt eller ingen langsigtet fordel. Denne brede kategori kan omfatte ting som ture til dyre restauranter, ferier, nye biler, kabel-tv, pebret gadgets og meget mere.

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published.